2012 började jag precis det som nu är mitt nuvarande jobb. Jag har träffat min Fru och flyttat till hennes lägenhet i Borlänge. Fick en nystart och hade flyttat till en stad som jag alltid gillat och haft som någon slags mental barriär för var jag kunde röra mig och ändå kunna hålla huvudet ovanför ytan. Staden Borlänge (eller Borläne för er icke svenskar) är en av de största orterna i Dalarnas län.

Det finns stora industrier här och har alltid varit en källa till några av de största musikerna som har kommit från Sverige (Jussi Björling är bara ett exempel) och här har också en av de största festivalerna i Sverige som heter Peace &Love funnits där artister som Iggy & The Stooges, Faith No More, Turbonegro, Patti Smith, Bob Dylan, Rihanna, Mumford &Sons har spelat genom åren (1999-2019 med uppehåll under 2013 på grund av en konkurs )

Hur som helst, 2012 spelade ett band som heter My Morning Jacket och jag kände mig osäker på om jag kunde gå eftersom de spelade sent på dagen. Jag hade precis fått en anställning över sommaren på en liten skola som var öppen under sommarlovet för barn som har föräldrar som fortfarande jobbar under sommaren. För att göra en lång historia kort hoppade jag över den här konserten som jag har ångrat sedan dess.

Lyssna på texten till My Morning Jackets "Victory Dance" Jag tycker att jag borde ha gått och sett dem uppträda när jag fick chansen (En konsert jag hört var fantastisk). Kommer jag en dag att göra min egen Segerdans? Kommer du? Vad jag verkligen vill säga med det här inlägget var att om du någonsin får en chans, ta den. Annars kommer du aldrig att ha vunnit någonting alls.