me

Jag föddes i Augusti 1973 och ville alltid "jobba i Rymden" som liten, sådant brukar dock aldrig bli verklighet för dom flesta och efter att jag blev Diabetiker (Typ 1) 1991 så lades mina barndomsdrömmar på hyllan och jag studerade och jobbar idag som Kock. Hade dock den stora lyckan att få en Dator (Commodore 64) i Julklapp som liten grabb och har sedan dess alltid tyckt om att spendera min tid på Datorer. Efter C=64'an så blev det en Amiga 500 som efter ett par år såldes så jag kunde skaffa mig en Amiga 1200. Nu, som vuxen äger jag både en Amiga 500 (Som är i risigt skick) och en Amiga 1200 (i kalasfint skick) Jag tittar dock fortfarande upp och fascineras fortfarande på det oändliga som är Kosmos och omsluter oss alla.

Jag bor och lever tillsammans med Lotta och våran katt Alfons i Borlänge. Mina stora intressen är Datorer och Internet fortsätter att växa men jag tycker även om att läsa Weird Fiction (H.P. Lovecraft, Thomas Ligotti), Musik, Film, Lego och att bara ta det lugnt.

Jag försöker vara en glad typ och ha ett glatt sinne även om mina förhoppningar för mänskligheten och en bättre framtid är minimala så visst, man skulle kunna säga att jag är en rätt pessimistisk människa.

Det mest barmhärtiga i världen, tror jag, är det mänskliga sinnets oförmåga att korrelera allt dess innehåll. Vi lever på en lugn ö av okunnighet mitt i oändlighetens svarta hav, och det var inte meningen att vi skulle resa långt. Vetenskaperna, var och en ansträngande i sin egen riktning,har hittills skadat oss föga; Men en dag kommer sammanfogningen av dissocierad kunskap att öppna så skrämmande vyer över verkligheten och vår fruktansvärda ställning däri, att vi antingen kommer att bli galna av uppenbarelsen eller fly från ljuset till freden och tryggheten i en ny mörk tidsålder. H.P. Lovecraft

Min Twitter Feed Min Last.FM Feed Nicklas Ingels Steam Profil Spotify