Fluvial Beat Deposits – Simon Stålenhag

Mer musik som faller mig på läppen pladask är detta underbara, svängiga (och i mina öron samba så ini helvete) från Simon Stålenhag som jag tror är Sveriges bästa och mesta multi-konstnär. Simon är skaparen av mycket och bl.a ”Ur Varselklotet” där futurism och dåtid i form av ett Svenskt 80-tal blandas till en härlig men skrämmande bild av något som är både främmande och bekant på en och samma gång.

Ni känner säkert (hoppas jag) igen hans bilder och nu är det dags att ni får avnjuta något helt annat. Fluvial Beat Deposit är också något han har skapat och tror jag är en låt taget från ett gammalt (tänk strax efter Svenskt 80-tal) Macromedia Flash baserat spel som säkerligen går att spela med hjälp av The Wayback Machine. Det svänger så inihelvete och det första som slog mig (förutom musiken) var att det lät som något från en extremt modern Bengt Palmers (Han som gjorde musiken till Sällskapsresan). Likväl, njut och låten kan man ha på repeat i all oändlighet

ingels

I'm a geek at heart who goes all out for the things I like and find interesting. Got his first home computer at an early age (A Commodore 64) and since that day has loved spending his time behind a keyboard. Worships Cthulhu and that might tell you a little about how he views the world in the grand scheme of things.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.