Rattar, spakar och pedaler = Nils Frahm

Är detta vår nästa V(angelis) måntro? Jag är då ständigt fascinerad av hur Nils Frahm får fram sina toner, lite annorlunda varje gång och nästa gång han spelar i Sverige så ska jag se honom, om jag så måste krypa på mina knäskålar med min hustru på ryggen.

Jag är ju en sådan person som är sådan att om jag äter något jag tycker är gott så måste alla i min omgivning också tycka att det är lika gott. Hör jag något så måste alla också tycka likadant men så är icke fallet (tyvärr) men en artist av denna rang kommer sällan och kräver uppmärksamhet, han blandar klassiskt med elektroniskt och kan det bli mer storlslaget än så?

ingels

I'm a geek at heart who goes all out for the things I like and find interesting. Got his first home computer at an early age (A Commodore 64) and since that day has loved spending his time behind a keyboard. Worships Cthulhu and that might tell you a little about how he views the world in the grand scheme of things.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.